Hulp nodig van een gedreven elektricien?
Maak dan snel een afspraak met Electro JDK.

Betrouwbare installateur van ventilatiesystemen C en D
Verbeter de luchtkwaliteit in uw woning

Electro JDK is een betrouwbare installateur inzake ventilatie uit Zulte. Deze elektricien biedt verschillende mogelijkheden aan voor woningventilatie. Een goede luchtkwaliteit is heel belangrijk, zeker in de goed geïsoleerde woningen van vandaag. Als uw huis onvoldoende verlucht wordt, ademt u continu dezelfde vuile lucht in. Dat kan niet zijn. Gelukkig bieden wij verschillende oplossingen aan.

Ventilatiesysteem C

Ventilatiesysteem C is een systeem waar de luchttoevoer op een natuurlijke wijze gebeurt via roosters in de ramen en deuren. De verse binnenlucht wordt op zijn beurt aangezogen naar de droge ruimtes. Op die manier krijgen alle kamers in uw woning verse lucht.

Ventilatiesysteem D

Ventilatiesysteem D is een systeem dat volledig automatisch werkt en heeft dus geen roosters in de ramen en deuren. Alles gebeurt gecontroleerd. Dat doet het via een netwerk van buizen die door de woning heen lopen en zo de lucht gelijkmatig verdelen in het huis. Groot pluspunt is dat de aangevoerde lucht eerst gezuiverd wordt. Er zitten dus geen pollen, stuifmeel of stof meer in de lucht. Mensen met een allergie kunnen er dus serieus hun voordeel uit halen.

Neem contact op

Heeft u nog vragen voor deze installateur van ventilatie in Zulte? Neem dan gerust contact op met Electro JDK.

Heeft u een vraag?

contact
BATIBOUW+ PARTNER

Vrijblijvende offertes

Residentiële elektriciteit

+14 jaar ervaring