Hulp nodig van een gedreven elektricien?
Maak dan snel een afspraak met Electro JDK.

Renoveren en vernieuwen van elektrische installaties
Vraag vrijblijvend uw gratis offerte aan

Electro JDK is een elektricien die gespecialiseerd is in het vernieuwen van elektriciteit in Zulte en omgeving. U kunt een beroep doen op ons als u verbouwingen of renovaties aan het doen bent en de elektrische installaties moeten vernieuwd worden. Ook voor dringende depannages kunt u steeds rekenen op onze diensten. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

De elektrische installaties van uw woning vernieuwen

Als u een oude woning koopt mag u zeker niet vergeten om de elektrische installaties te controleren. Voldoet het systeem wel nog aan de huidige regels? Zijn er geen aanpassingen aan te brengen die u op lange termijn centen zullen doen uitsparen? De antwoorden op die vragen vindt u bij ons. Wij komen graag eens langs om uw installatie te bekijken en – als dat nodig is – te vernieuwen. Wij doen zowel grote renovatiewerken als kleine aanpassingen aan uw elektrisch net. We vernieuwen elektrische borden, zetten uw woning klaar voor herkeuringen of vernieuwen het volledige netwerk. Aan u de keuze.

Neem contact op voor meer info

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer inlichtingen over het vernieuwen van elektriciteit in Zulte of omstreken? Neem dan gerust contact op met Electro JDK. Wij staan u graag bij met een woordje uitleg. U kunt ook een afspraak maken en dan komen wij langs om de elektrische installaties eens goed te analyseren. Daarna stellen we een vrijblijvende offerte op.

 

Heeft u een vraag?

contact
BATIBOUW+ PARTNER

Vrijblijvende offertes

Residentiële elektriciteit

+14 jaar ervaring