Hulp nodig van een gedreven elektricien?
Maak dan snel een afspraak met Electro JDK.

Elektriciteit gelegd door een vakman
Elektrische installatie van A tot Z

U bent naarstig op zoek naar een vakman die uw elektriciteit legt in Zulte of omgeving? Reken dan zeker op Electro JDK. Wij stropen graag de mouwen op voor alle soorten algemene elektriciteitswerken in nieuwbouwprojecten. Met oog voor uw veiligheid en comfort gaan wij aan de slag om alle werken zorgvuldig uit te voeren. Dat doen wij door steeds aan de slag te gaan met kwaliteitsmerken zoals Niko, Bticino, Schneider of Vynckier.

Volledige elektrische installatie

We installeren uw volledige elektrische installatie helemaal zoals het hoort. We stellen een elektrisch schema op en leggen bekabelingen. Ook voor de verlichting kunt u rekenen op onze diensten. Indien u dat wenst kunnen we zelfs iemand inschakelen die gespecialiseerd verlichtingsadvies komt geven om een lichtplan uit te werken.

Uw elektrische installatie gekeurd en goed bevonden

Omdat we de tevredenheid van onze klanten zeer belangrijk vinden, luisteren wij zeer aandachtig naar wat u precies verlangt. De elektrische installatie zal volledig op maat van uw woning en wensen geplaatst worden. Voor de keuring van onze elektrische installaties werken we samen met ACEG keuring.

Maak een afspraak

Maak gerust een afspraak met Electro JDK voor het leggen van uw elektriciteit in Zulte of omgeving. Wij komen graag eens langs om alles op te meten en u te voorzien van een vrijblijvende en gratis offerte.

 

Heeft u een vraag?

contact
BATIBOUW+ PARTNER

Vrijblijvende offertes

Residentiële elektriciteit

+14 jaar ervaring